In 3 stappen naar opdrachten die je energie geven

PitchPerfect: presenteer jezelf vanuit je hart!

PitchPerfect2Je zoekt naar een krachtig verhaal om jezelf te presenteren
Je hebt de stoute schoenen aangetrokken: je gaat verder als zelfstandig ondernemer. Wanneer je geïnteresseerde mensen wilt uitleggen wat je precies doet, merk je dat je daar meer tijd voor nodig hebt dan je zou willen. Het zou mooi zijn als je je verhaal kort en vanuit je hart kunt vertellen. En met zoveel overtuiging, dat het aanstekelijk werkt voor nieuwe opdrachtgevers.

Je wilt werk binnenhalen dat ècht bij je past
Misschien werk je al een tijdje als zelfstandig ondernemer. 'Voor jezelf werken' is best spannend: lukt het je steeds opnieuw om voldoende werk binnen te halen? Een aantal jaren verder merk je dat het ondernemerschap je goed af gaat. Je hebt voldoende inkomen, en opdrachtgevers weten je steeds makkelijker te vinden. Toch heb je soms het gevoel dat niet alle opdrachten je even goed passen. Je wilt jezelf presenteren met wat je ècht drijft en waar je steengoed in bent. 

PitchPerfect: 2 dagen investeren in je ondernemerschap

'PitchPerfect' combineert communicatieadvies en coaching om je ondernemersverhaal scherp te krijgen. 1 op 1, dus alle aandacht is alleen voor jou en jouw verhaal!
Onderwerpen die in deze twee dagen o.a. aan de orde komen:

- Persoonlijk profiel: wie ben je, waar loop je warm voor, waar ben je goed in?
- Hoe ziet jouw ideale professionele leven eruit?
- Je bedrijf op 1 A-4tje
- Je Perfecte Pitch
- Hoe geef je je verhaal een podium?

Maar ook:
- Welke energieslurpers laat je voortaan links liggen?
- Hoe zorg je ervoor dat je niet meer woorden gebruikt dan nodig is voor je verhaal? 
- Welke bronnen ga je gebruiken om je missie te laten slagen?
- Hoe houd je de focus?
- En (belangrijk!): hoe houd je het leuk?

De eerste dag starten we om 10.00 uur en we zeggen elkaar de dag erna rond 16.00 uur tot ziens. Na de tweedaagse 1-op-1 coaching heb je je persoonlijke drijfveren helder, je verhaal als ondernemer scherp en een actieplan om je verhaal een podium te geven.
Je voelt de energie weer stromen!

Laat je begeleiden door een ervaringsdeskundige
Cindy van IJzendoorn is tijdens de sessies je coach. "Ik ben zelf in 2006 begonnen als zelfstandig communicatie-adviseur en later als persoonlijk coach. Bekend met de zekerheden en onzekerheden van het zelfstandig ondernemerschap. Inmiddels vele jaren verder werk ik dagelijks met heel veel plezier aan interessante opdrachten voor leuke klanten. En is de balans tussen de dingen die mij energie geven en kosten enorm verbeterd, zonder dat ik overigens minder ben gaan werken. Meer focus en weten waar ik ècht voor sta, heeft inmiddels geresulteerd in een mooi nieuw netwerkinitiatief, met mensen die precies zo denken als ik." 

IMG_0723Ondernemers die je voor gingen:

“De coachgesprekken met Cindy hebben er o.a. voor gezorgd dat ik de juiste keuzes kon maken en focus ben gaan aanbrengen in mijn werkzaamheden als zelfstandig ondernemer. De methode die Cindy hanteert past goed bij mij omdat ze vanuit de basis werkt en op zoek gaat naar de persoonlijke drijfveren en passie.
Op basis van deze gesprekken heb ik mijn doelstellingen voor de komende jaren kunnen bepalen.”
(Christine - zelfstandig ondernemer)

"Ik weet heel goed wat ik wil, maar ik wil vaak te veel en te snel. Cindy heeft mij geholpen om weer focus en de juiste koers te krijgen. Een waardevol en inspirerend traject. Ze weet goed welke tools er nodig zijn en is ook nog eens een warme en prettige persoon!" (Marielle - zelftstandig ondernemer).

 
Ben je geïnteresseerd?

De investering bedraagt €1.595, excl. btw, incl. verblijfkosten/overnachting in een heerlijk hotel aan zee. Je gaat naar huis met nieuwe energie, een helder verhaal, actiepunten en heel veel zin om je ondernemerschap een nieuwe impuls te geven.

Informeer naar de eerstvolgende mogelijkheid om deel te nemen aan deze 2-daagse workshop. Bel of email mij voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06-51715551 of cindy@nieuweleidse.nl.

 

 

 

 

 

Bewaren