Over Nieuwe Leidse

 Cindy van IJzendoornNieuwe Leidse Communicatie 'is' Cindy van IJzendoorn en staat voor ruim 20 jaar ervaring in corporate communicatie, communicatie bij veranderingsprocessen en interne communicatie. Cindy werkte onder andere voor Uitgeverij Kluwer, Adviesbureau Winkelman en Van Hessen, Unilever, T-Mobile, Gemeente Leiden, Koninklijke Verkade en Rabobank (Amsterdam en Rabobank Nederland).

De kracht van Nieuwe Leidse ligt in de samenwerking. Niet op afstand, maar dicht tegen de organisatie aan. Met als doel het management of communicatieafdeling verder te helpen. Organisaties die behoefte hebben aan extra capaciteit of een kritische blik op hun communicatie, kunnen van Nieuwe Leidse heldere en praktische ondersteuning verwachten. Nieuwe Leidse ondersteunt daarbij naar behoefte met interim-management, strategisch advies, coaching, projectregie en/of uitvoering van communicatieactiviteiten.

Cindy is tevens erkend coach en begeleidt onder de merknaam Nu Jij Coaching individuen en teams naar meer effectiviteit in het werk.