Anderen over Nieuwe Leidse

‘Verliest einddoel niet uit het oog’
Ik heb Cindy leren kennen als een adviseur die zeer deskundig en voortvarend te werk gaat. Deadlines worden gehaald en vergaderingen verlopen strak volgens planning. Haar managementervaring is duidelijk een pré bij het uitvoeren van complexe projecten. Daarnaast is ze een ‘mensenmens’ en flexibel. Zonder daarbij haar einddoel uit het oog te verliezen. Ik heb heel prettig met haar samengewerkt.
Leontien van der Kroon – Gemeente Leiden

‘Fijn om mee te sparren’
Cindy is een professionele vakvrouw en een warme persoonlijkheid. Ik kan iedereen, die graag het heft in eigen handen neemt, Cindy van harte aanbevelen. Met haar unieke combinatie van nuchterheid, warmte en humor coacht zij mij een extra stap verder. En als con-collega coach zoek ik Cindy graag op om mee te sparren, met name vanwege haar gedrevenheid.
Monique Leenen – BCCP Businesscoach bij BouwEenBloeiendBedrijf

‘Kan van een groep mensen echt een team maken ‘
Communicatie en veranderprofessional die je aan je zijde wilt hebben. Sterk op inhoud, super creatieve denker die niet schroomt om buiten de gebaande paden oplossingen te vinden. In staat om lastige situaties om te buigen in ogenschijnlijk simpele oplossingen, altijd verrassend maar niet minder doeltreffend. Naast vakvrouw is ze een sprankelende persoonlijkheid waar iedereen graag mee samenwerkt en die van een groep mensen een echt team kan maken. Cindy communiceert in ieders taal zonder ruis.
Gert van den Anker MBA – Rabobank Nederland

‘Positieve inslag en enthousiasme’
Cindy heeft de afgelopen anderhalf jaar een belangrijke rol gespeeld in het opzetten van een nieuwe implementatiestrategie voor Zakelijk Retail Financieren (ZRF) binnen de Rabo organisatie. Cindy is nauw betrokken geweest bij zowel de strategische keuzes alswel de uitvoering van ZRF. Op alle niveaus weet ze de juiste snaar te raken en houdt ze het doel voor ogen (de klant!). Ze is een teamplayer en een echte professional. Ik heb haar positieve inslag, enthousiasme, kennis en ervaring als cruciaal ervaren om de implementatie te doen slagen.
Haar motto is: “ik vraag het niet maar ik regel het!” Het was een groot plezier om met haar samen te werken.
Hans Adrichem –  Rabobank Nederland

‘Works always with the strategic communications objectives in mind’
Worked together with Cindy on the organisation of a large internal communications event. She works always with the strategic communications objectives in mind, but is great hands-on as well. And besides that, fun and high energy to work with.
Laura Kloet – Unilever Benelux

‘Cindy is relaxed, stress resistent, yet result oriented and always there when you need her expertise.’
René Mallon – T-Mobile